Tangletree Ossuary - Spell: Haste (bug?)

Linux support forum for Eschalon: Book I
Post Reply
dex
Pledge
Posts: 3
Joined: June 1st, 2013, 3:27 pm
Location: Earth

Tangletree Ossuary - Spell: Haste (bug?)

Post by dex » June 5th, 2013, 10:54 am

I don't know if it's a old bug (i just like it ofc), but i was walking inside Tangletree Ossuary, and i used Haste spell, near of tomb of Lorus of Eastleaf, then after check the topic about the pass in another topic, when i loaded the game again, all the skeletons were static, i quit the game and load it again, and still the same. But after save some quests, it will return to normal. Not great shit, but just saying and fun way to get everything from there without damage, and guys, NICE GAME! Well done.

User avatar
SpottedShroom
Captain Magnate
Captain Magnate
Posts: 1365
Joined: June 4th, 2010, 6:18 pm

Re: Tangletree Ossuary - Spell: Haste (bug?)

Post by SpottedShroom » June 5th, 2013, 8:40 pm

I'm not sure if I follow exactly what you're saying. You cast Haste in Tangletree Ossuary, saved, reloaded, and the enemies stopped moving? It might help to post a saved game so we can try to figure out what's going on.

dex
Pledge
Posts: 3
Joined: June 1st, 2013, 3:27 pm
Location: Earth

Re: Tangletree Ossuary - Spell: Haste (bug?)

Post by dex » June 6th, 2013, 1:51 pm

Somethin like that..I don't remember exactly my footsteps, but i execute 3 times that spell, and saved before to die, so when i reloaded the game, they all were froze. I should taked a print screen, but I was just curious.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests