Lost walking animation

Windows support forum for Eschalon: Book II
Post Reply
omgtifb
Apprentice
Posts: 27
Joined: July 5th, 2010, 4:34 pm

Lost walking animation

Post by omgtifb » July 21st, 2010, 8:40 pm

When i move my character, she glides instead of animates in a walking motion. It happened spontaneously after I started the game one day, and hasn't gone away. Is this a known bug? I'm on 1.04.

omgtifb
Apprentice
Posts: 27
Joined: July 5th, 2010, 4:34 pm

Re: Lost walking animation

Post by omgtifb » July 21st, 2010, 9:06 pm

Thanks JL.

I think this should be treated as a bug and fixed...

omgtifb
Apprentice
Posts: 27
Joined: July 5th, 2010, 4:34 pm

Re: Lost walking animation

Post by omgtifb » July 21st, 2010, 9:59 pm

Really not sure. I never turn it off, i just put it into hibernation mode when it's not in use. Modern operating systems are designed for that, and applications shouldn't assume otherwise.

Rowanas
Council Member
Posts: 183
Joined: July 3rd, 2010, 5:04 am

Re: Lost walking animation

Post by Rowanas » July 25th, 2010, 7:11 am

He speaks truth. I never turn my computer off, I just let it sleep.

Eddward
Initiate
Posts: 12
Joined: December 24th, 2007, 4:09 pm

Re: Lost walking animation

Post by Eddward » November 20th, 2010, 10:26 pm

I have this problem as well. I've been play in the evening for the last week or so. Last night walking worked fine. Tonight it does not. However I'm running 1.05 on Linux. (Should I repost this on the Linux only board?)

I hibernate my system since restarting all the apps I have in progress and restoring them to their current state would be an unpleasant task. My system says it's been 75 days since the last reboot.

User avatar
xolotl
Lieutenant
Lieutenant
Posts: 776
Joined: August 21st, 2008, 1:54 pm

Re: Lost walking animation

Post by xolotl » November 22nd, 2010, 9:45 am

Eddward wrote:I hibernate my system since restarting all the apps I have in progress and restoring them to their current state would be an unpleasant task. My system says it's been 75 days since the last reboot.
Right now the only way to fix that is with an actual reboot. BW has said he'll look into a fix for the Book 3 engine, but it's something that's unlikely to get fixed in Book 2.

Mod.
Fellowcraft Apprentice
Posts: 52
Joined: June 12th, 2010, 1:47 pm

Re: Lost walking animation

Post by Mod. » November 27th, 2010, 7:49 pm

I never turn my computer off. I never put it in hibernate or sleep-mode or anything like that. I just turn off the monitor at night and my PC stays on. I never encountered this issue ever.

User avatar
Jack Dandy
Pledge
Posts: 3
Joined: August 2nd, 2011, 5:49 am

Re: Lost walking animation

Post by Jack Dandy » August 2nd, 2011, 5:52 am

I got the same problem. Pretty silly, how you have to restart the computer to fix it...

Hoping he fixes it. If not for this one, then the next.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests