No capitol "P"

Windows support forum for Eschalon: Book II
Post Reply
User avatar
AK_Marty
Officer [Bronze Rank]
Officer [Bronze Rank]
Posts: 262
Joined: June 28th, 2008, 3:33 pm
Location: Alaska The Great Land

No capitol "P"

Post by AK_Marty »

Just started playing 1.05 and in all dialog, including the lower left window, capitol p's show up as a black or white box. Everything else seems to work fine. :roll:
Alaska Marty
"It looks a lot more like it does now than it used to!"
User avatar
SpottedShroom
Captain Magnate
Captain Magnate
Posts: 1371
Joined: June 4th, 2010, 6:18 pm

Re: No capitol "P"

Post by SpottedShroom »

This is a known issue and has been discussed before:

viewtopic.php?f=21&t=3540

Restarting the game seems to fix it.
User avatar
AK_Marty
Officer [Bronze Rank]
Officer [Bronze Rank]
Posts: 262
Joined: June 28th, 2008, 3:33 pm
Location: Alaska The Great Land

Re: No capitol "P"

Post by AK_Marty »

Thank you SpottedShroom, you are correct. When I started playing yesterday the capitol p's had returned. I am building up a new fighter character to explore the depths of Fathamurk! :)
Alaska Marty
"It looks a lot more like it does now than it used to!"
Post Reply