Demo loaded - No Sound

Windows support forum for Eschalon: Book I
Post Reply
Axel
Pledge
Posts: 2
Joined: March 14th, 2008, 5:04 am

Demo loaded - No Sound

Post by Axel » March 14th, 2008, 5:09 am

Hi!

I tried to play the demo, but I have no sound, no music... (audio: realtek high definition)
Never had such problem, all my other games are fine. I deleted the game and installed it again, but the same problem.

Any idea?

With best regards,

Axel

Krafen
Council Member
Posts: 163
Joined: January 25th, 2008, 11:34 am

Post by Krafen » March 14th, 2008, 9:07 pm

Well, the default response is "Do you have the most recent drivers?" :wink:

I know that can be frustrating to hear, but it is worth checking.

I am using the Mac version, so I am not sure what audio options your version has. Have you tried experimenting?
Can you switch from hardware to software for sound, or something along those lines?
Does your sound card have a configuration program? If so, you might give the diagnosis option a try and see if you find any discrepancies.


I enjoyed the game's music, so I hope you are able to resolve your issue.

User avatar
acoustibop
Officer [Silver Rank]
Officer [Silver Rank]
Posts: 350
Joined: December 14th, 2007, 3:42 pm

Post by acoustibop » March 15th, 2008, 8:42 am

A couple of things, Axel - first, try starting the game from a command line window, so you can see if there are any errors in the window, and second, press Escape while you're ingame, select Options and see that the various volume levels are set appropriately.

Axel
Pledge
Posts: 2
Joined: March 14th, 2008, 5:04 am

Post by Axel » March 17th, 2008, 10:50 am

Hello!

The drivers, indeed! :oops:

Thank you for your help,

Axel

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests